پنجشنبه ۲۷ شهریور ۰۴

رسپي كيك دو رنگ | زبرا كيك

در اين وبلاگ آخرين غذاهايي كه درس ميكنم رو قرار خواهم داد

رسپي كيك دو رنگ | زبرا كيك

۴۱ بازديد

فرمان پخت كيك دو رنگ , مشهور به زِبرا كيك!

براي آموزش روش درست كردن كيك زبرا يا كيك دو رنگ با ما همراه باشيد ...

مواد اضطراري :

پودر كاكائو ۳ قاشق خوراك خوري
بيكينگ پودر ۱ قاشق خوراك خوري
وانيل‏ ۱ قاشق چاي خوري
ماست‏ ( يا اين كه شير ) ۱ جام
آرد سپيد ۲ جام
روغن ۱/۲ جام
شكر ۱ استكان
تخم مرغ ۴ - ۳ عدد


كيك دو رنگ ( زبرا كيك )

شيوه تهيه و تنظيم :

1 - باطن ظرف تخم مرغ را با وانيل و شكر تركيب نماييد دستكم سه دقيقه با همزن بزنيد تا كرم رنگ بشه . آن گاه روغن و ماست ( يا اين كه شير ) را بيش تر نمائيد و دوباره تركيب فرمائيد تا تركيب يك پارچه و نرمي داشته باشيد .

2 - آرد را چنددفعه الك فرمائيد تا سبك شود بعد با بكينگ پودر تركيب نموده و قاشق قاشق به تركيب تخم مرغي بيش تر فرماييد و با قاشق آهسته و يكنواخت ادغام كنيد .

3 - مايه اين كيك خير شله خير سفته . هنگامي مايه كيك يك پارچه شد , به دو نصيب معادل تقسيمش فرمائيد .

4 - بهتره دو نصيب رو در دو پياله يك ميزان بريزيد كه متساوي بودنشون رو خوبتر بتونيد متوجه بشيد .

5 - ۳ قاشق پودر كاكائو رو به يك كدام از ظرفها طولاني تر فرماييد

6 - و ۳ قاشق آرد نيز به كاسه ديگه بيشتر كرده مايه هر دو كاسه رو نيز بزنيد تا تماما ادغام بشند . مراقب باشيد هيچ كدوم از ۲ كاسه رو بيشتراز حد نيز نزنيد كه پف كيك ميخوابه .

7 - افزودن آرد رو براي يكي كردن غلظت دو مايه مي‌كنيم . اگه آرد به بخش سپيد كيك طولاني تر نكنيم , در غايت بخش كاكائويي كيك سنگين وزن خيس ميشه و زير كيك عده ميشه و كيك شكلي كه بايستي داشته باشه رو نخواهد داشت .

8 - كف قالب كيك دو رنگ را صفحه روغني بيندازيد يا اين كه باروغن چرب نماييد ۳ قاشق غذاخوري از مايه معمولي كيك رو در ميانه قالب بريزيد . ميتونيد به جاي ۳ قاشق غذاخوري براي مثال از يك ملاقه به كارگيري فرماييد . اما براي هر دو مايه كيك از قاشق يا اين كه ملاقه ي متساوي استعمال نمائيد .

9 - سواي تكون دادن قالب ۳ قاشق از مايه كاكائويي رو صحيح ميانه مايه بي آلايش بريزيد . مكث نكنيد و همچنين يكي در ميون از مايه هاي كيك ميانه نصيب قبل بريزيد .

10 - به هيچ عنوان واجب نيست قالب رو تكون بديد يا اين كه سعي نماييد مايه كيك رو پخش نماييد زيرا خودش به صورت خودكار پهن ميشه و قالب رو مالامال ميكنه . ميزان كيك نبايد از ۳/۴ ( سه چهارم ) قالب بيشتر باشد .

11 - پس از اين‌كه همگي ي مايه كيك رو به صورت يكي در ميون در قالب ريختيد , ميتونيد با يه خلال دندون روش طرح توليد فرمائيد .

12 - به‌اين صورت كه از راءس كيك خلال دندون رو در سوي خارج بكشيد و يا اين كه برعكس .

13 - يا اين كه اين‌كه يكي در ميون از راس به خارج , و از خارج به راس بكشيد تا طرح قشنگي روش توليد بشه .

14 - مي توانيد بصورت نامنظم نيز بريزيد تا صورت هاي جالبي بعداز پخت داشته باشيد .

15 - قالب كيك را باطن فري كه از قبلي با دماي ۱۸۰ رتبه سانتيگراد روشن نموده ايد به مقطع ۳۰ – ۴۰ دقيقه قرار دهيد .

16 - ميتونيد رمز ۳۰ دقيقه كيك رو آناليز نمائيد .

17 - ۲۰ دقيقه اوليه به هيچ وجه در فر يا اين كه مايكروفر رو گشوده نكنيد .

18 - پس از ۴۰ دقيقه با خلال دندون اواسط كيك بزنيد . اگه خلال دندون منزه خارج بياد يعني كيك پخته .

19 - كيك را بعد از اماده شدن از فر بيرون فرماييد و اذن دهيد خنك شود بعد از آن از قالب بيرون كرده و بصورت بي آلايش يا اين كه تزئين شده سرو فرماييد .

بقيه نكات :

1 - اندازه شكر رو ميتواني تا يك جام نيم نيز بريزيد .

2 - اين كيك را توي قابلمه نيز

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.